Sieraad of Multitool?

0

Schat; ik wil wel een armbandje voor mijn verjaardag”

multitool-mannenwereld01
Voor de echte man geldt; ‘Tools zijn sexy’, maar tenzij je daadwerkelijk loodgieter, auto- of onderhoudsmonteur bent, is het een raar straatbeeld met een moersleutel die uit je kontzak steekt naar kantoor te gaan. Vaak heb ik nog wel een multitool van Gerber bij me in de tas, gewoon voor de gevallen waarin het nodig is om iets los of vast te draaien, iets door te snijden, zagen of open maken. Het gekke is dat alhoewel ik die tas nagenoeg altijd bij me heb, die toch net niet voorhanden is wanneer het erop aankomt. Of de tool zit er net niet in omdat ik die de dag ervoor gebruikt had bij het repareren van het slotje van de buffetkast. Super irritant. En om er nu de hele dag mee in de broekzak te lopen, gaat me ook net te ver bij een kantoorfunctie, een tasje op de heup is wel erg 2005.

multitool-watch-letherman-mannenwereldDe oplossing ligt binnen handbereik; en dat bedoel ik dan ook letterlijjk.┬áLeatherman, marktleider op het gebied van multitools heeft een innovatief concept dat bijna in de buurt komt van een conceptcar, je weet wel; eentje waarvan je gaat kwijlen, maar die nooit in productie komt. Maar deze schijnt, alhoewel nog niet op de markt, al wel daadwerkelijk in productie te gaan. Het is een Multitool, maar dan in de vorm van een armband. Op het eerste oog zie je het niet eens. Het is een schakelarmband waarbij iedere schakel tot drie tools bevat tot een totaal van 25 items die altijd handig zijn om ‘bij de hand te hebben’ .

Het hele systeem is ook nog eens modulair en draagt als een schakelarmband, eentje die ik ook gewoon om zou durven doen naar een feestje of bijeenkomst. De toekomst van wearables is dichterbij dan je denkt. Leatherman plant zelfs om in de herfst van dit jaar een versie uit te brengen met een horloge erin verwerkt. Yeah! Die wil ik wel hebben. Nooit meer verlegen zitten dus om een schroevendraaier of opener? Vraag deze dan alvast voor je verjaardag. Naar verwachting komt het roestvrij stalen multi.. eh.. armband deze zomer uit.

Check de website van Letherman

 

 

 

Comments are closed.